توضیحات
روغن حیوانی، یکی از انواع روغن خوراکی و نوعی روغن مخصوص آشپزی در بین ملل مختلف جهان است. روغن حیوانی در ایران در کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، ایلام، لرستان، کردستان، آذربایجان غربی و شرقی، گیلان و مازندران از شیر گاو و گوسفند تولید میشود.
روغن حیوانی از نوعی کرهٔ حیوانی به دست میآید که از به هم زدن دوغ در مَشک تهیه میشود. ابتدا دوغ تهیه شده از ماست را درون مشک ریخته و پس از تکان دادن مشک، کره را از دوغ جدا میکنند. سپس کره را درون دیگهای بزرگ ریخته و به ملایمت حرارت میدهند. در اثر حرارت، آب کره تبخیر شده، سپس ضایعات و اضافات آن را میگیرن، بالاخره روغن آن که چربی حیوانی است، باقی میماند.
طعم این روغن بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد. به دلیل چرای گلههای گوسفند منطقهٔ کرمانشاه در مراتع پر علف و مرتفع، روغن این منطقه از بو و مزهٔ خاصی برخوردار است که به دلیل گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی کرمانشاه ایجاد میشود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.